Search projects »

Advanced search »



1 | 2 ... 5 | 6 | 7  Next page
05APR 2019

Cos - Milan Design Week - Conifera / Arthur Mamou-Mani

Posted in Design - Installations by * FORMAKERS
    • ./media/1.1424.1554883942.56425645_2542712735799152_1559914538311090176_o.jpg

    • ./media/1.1424.1554883943.56372135_2542712765799149_2753822894348828672_o.jpg

      2
    • ./media/1.1424.1554883943.56408569_2542712795799146_2664342018150367232_o (1).jpg

      4
    • ./media/1.1424.1554883943.56571246_2542712919132467_4447654092042403840_o.jpg

      3
    • ./media/1.1424.1554455683.COS-x-Mamou-Mani--milano design week_01.jpg

      5
    • ./media/1.1424.1554455687.COS-x-Mamou-Mani--milano design week_10.jpg

      6
    • ./media/1.1424.1554455691.COS-x-Mamou-Mani--milano design week_02.jpg


COS is pleased to introduce Conifera, a large-scale 3D printed architectural installation made from renewable resources by London-based French architect Arthur Mamou-Mani and his eponymous studio. The site-specific work, situated in Milan’s 16t... read more >>
Share |
13APR 2017

One Bucket at a Time / Factor Eficiencia + 5468796 Architecture

Posted in Design - Installations by * FORMAKERS
    • ./media/1.1339.1492080464.One Bucket at a Time_formakers_04.jpg

    • ./media/1.1339.1492080486.One Bucket at a Time_formakers_06.jpg

    • ./media/1.1339.1492080486.One Bucket at a Time_formakers_07.jpg

    • ./media/1.1339.1492080497.One Bucket at a Time_formakers_05.jpg

    • ./media/1.1339.1492080503.One Bucket at a Time_formakers_08.jpg

    • ./media/1.1339.1492080513.formakers_01.jpg

    • ./media/1.1339.1492080523.One Bucket at a Time_formakers_02.jpg

    • ./media/1.1339.1492080524.One Bucket at a Time_formakers_03.jpg


This collaborative project, developed within the 2017th Mextropoli, highlights the liberal enjoyment of public space in Mexico City’s unique yet contentious urban environment.In Mexico City’s metropolitan area, with a population of more t... read more >>
Share |
22MAR 2016

VelO2 interactive light installation / Loop.pH

Posted in Design - Installations by * FORMAKERS
    • ./media/1.1286.1457691479.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_01.jpg

      Loop.pH
    • ./media/1.1286.1457691485.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_02.jpg

      Loop.pH
    • ./media/1.1286.1457691492.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_03.jpg

      Loop.pH
    • ./media/1.1286.1457691492.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_05.jpg

      Loop.pH
    • ./media/1.1286.1457691492.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_04.jpg

      Loop.pH
    • ./media/1.1286.1457691494.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_06.jpg

      Loop.pH
    • ./media/1.1286.1457691494.VelO2-interactive-light-installation-by-Loop-pH-Taipei-Taiwan_formakers_07.jpg

      Loop.pH

A dynamic and interactive light installation by Rachel Wingfield and Mathias Gmachl of London-based Loop.pH is shining a spotlight on an important consideration of urban life. VelO2 raises awareness of air pollution in our overcrowded cities by utili... read more >>
Share |
01SEP 2015

Labyrinth Installation / Gijs Van Vaerenbergh

Posted in Design - Installations by * FORMAKERS
    • ./media/1.1276.1441092896.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_01.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093022.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_21.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093026.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_20.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093036.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_22.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093052.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_23.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093609.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_02.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093610.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_04.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093610.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_03.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093613.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_05.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093614.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_06.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093615.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_07.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093616.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_08.jpg

      Filip Dujardin
    • ./media/1.1276.1441093735.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_10.jpg

      Gijs Van Vaerenbergh
    • ./media/1.1276.1441093738.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_11.jpg

      Gijs Van Vaerenbergh
    • ./media/1.1276.1441093740.Gijs Van Vaerenbergh Install a Labyrinth of Boolean Voids in Genk_formakers_09.jpg

      Gijs Van Vaerenbergh

Gijs Van Vaerenbergh, an artistic collaboration between architects Pieterjan Gijs and Arnout Van Vaerenbergh, have created a labyrinthine intervention at the heart of the c-mine arts centre in Genk, Belgium. The development of this sculptural-spatial... read more >>
Share |
27APR 2015

Cellular Morphology Facade / rat[LAB]

Posted in Design - Installations by * FORMAKERS
    • ./media/1.1261.1429963077.ratLAB-Cellular-Morphology-Facade-7.jpg

      rat[LAB]
    • ./media/1.1261.1429963099.ratLAB-Cellular-Morphology-Facade-5.jpg

      rat[LAB]
    • ./media/1.1261.1429963158.ratLAB-Cellular-Morphology-Facade-10.jpg

      rat[LAB]
    • ./media/1.1261.1429963164.ratLAB-Cellular-Morphology-Facade-9.jpg

      rat[LAB]
    • ./media/1.1261.1429963165.ratLAB-Cellular-Morphology-Facade-8.jpg

      rat[LAB]
    • ./media/1.1261.1429963213.ratLAB-Cellular-Morphology-Facade-6.jpg

      rat[LAB]

London- and Delhi-based design firm and research platform rat[LAB] unveiled their concept for a algorithmically-designed facade system that can adapt to different climatic conditions. As a demonstration, the team has digitally applied the Cellular Mo... read more >>
Share |
1 | 2 ... 5 | 6 | 7  Next page